Кетеринг

Своята кетеринг дейност ние развиваме от 2003 г. Имаме производствена база, която обслужва само индустриален кетеринг, болнично хранене и дейност насочена към обслужване тип столово хранене в предприятия и фирми. Към момента дневният капацитет на производство в кетеринг дейността надхвърля три хиляди порции.

Ние работим с утвърдени доставчици, отговарящи на непрекъснато променящите се изисквания за качество на продуктите. Имаме въведени добри производствени практики, внедрена система НАССР и сертификат по ISO 22000.

Ние изготвяме индивидуални оферти за клиентите си, съобразявайки се с техните изисквания за качество и цена с включена доставка до място. Кетерингът е специализиран и в тип ресторантско готвене. Продуктите, с които работим, са натурални необработени меса, млечни продукти без добавки и продукти без ГМО.

Производствената база на кетеринга е с капацитет за над 12 хиляди порции дневно. Обекта работи с алтернативни мощности на ток и газ, за да не прекъсва производствения си цикъл в случай на аварии.

 

Вашите запитвания може да изпращате на:

E-mail: office@tropsfood.bg
E-mail: km@tropsfood.bg
Тел.: +359 894 66 12 00
Тел: +359 898 848 463